torstaina, elokuuta 30, 2007

I'll show you the way, the way I'm going

Koulussa suht normipäivä, eilen ja tänään. Tosin Jenni oli kipee, ni olin ihan yksin siellä, nyyh =o( No joo, ei se nyt niin paha juttu ollu, olin muiden yo-pohjasten kanssa, tutustuin niihinki sit vähän paremmin.

Oli muutamia ryhmätöitä ja semmosta. Lastenhoitoa oli eilen ja tänään, lähinnä vaan kirjotettiin kalvolta juttuja ylös. Onneks noi asiat on mielenkiintosia, ni sitä jaksaaki kirjottaa ja olla mukana tunnilla eikä vaan puolnukkuu, niinku mä yleensä teen =oD

Lastenhoidon maikka on ihan törkeen kiva, harmi vaan et se jää eläkkeelle tässä ihan kohta puoliin =o/ Se on ehkä mukavin maikka mitä mul on koskaan ollu, aina sil on jotain hyviä esimerkkejä ja kaikkee. Se on todennäkösesti ollu tosi pätevä hoitaja sillon ku se vielä sitä työtä teki.

Mutta mutta.. Huomenna mennään kaupunkiin kattomaan ilotulituksen sm-kisoja. Meen vissiin koulun jälkeen Janikalle ja sieltä sitten lähetään mahdollisesti Jennille vähän alottelemaan ja sitten niihin tulituksiin. Sieltä sitten varmaanki johonki baariin, ei viel tiietä että minne.. Haluttais Janikan ja Minnan kanssa varmaanki Onnelaan, mutta Jenni ja sen kaverit ei viel sinne pääse, et en oikeen tiiä et mitä sit tehään. Voi olla et mennään kaikki samaan paikkaan, tai sit me eroudutaan ja toiset menee Onnelaan ja toiset johonki muualle.. Vähän mä toivon et huomen ei oo kauheen kylmä.. Tuun niin jäätymään jos en ota jotain vaihtovaatteita messiin.. Ja sit tulee taas ihan kauhee tavarapaljous mukaan otettavaks.. Mut ehkä sen kestää =o)

Nyt meen vähän pakkailemaan ja suihkuun ja sitten kattomaan joko sinkkuelämää tai tehistä, en oo viel päättäny =o/

Ei kommentteja: