tiistaina, elokuuta 28, 2007

Tuskaa

Koulussa oli taas aika tuskanen päivä. Tai ei nyt kauheen, mut jotenki vaan oli niin poikki, et ei oikeen jaksanu. Toisaalta oli kyl ihan kivaa, nähtiin Jennin kanssa Jasuaki, sitä ku näkee nykyään niin harvoin ku ollaan eri ryhmissä =o(

Mut tässä päivässä ei siis ollu yhtään mitään ihmeellistä. Ostin parit kynsilakat matkalla himaan ja silleen..

Hmm.. Muistin taas miks en oo pitkään aikaan kirjottanu mitään =oP Ei mul oo mitään kerrottavaa, haah!

Tai no.. Viime lauantaina oltiin Lumessa, Minnan ja epävirallisesti Helinki läksiäisissä. Minna muutti Turkuun ja Heli lähti eilen Rovaniemelle, uskomatonta =o( Voi nyyhky..

Muuten oli kyllä ihan mahtava ilta lauantaina, kiitos Janikalle ja Minnalle ja parhaimmille Saukoille =oD

Jooh, en taas osaa oikeen orientoituu tähän kirjottamiseen. Ehkä mun pitäis kirjottaa vähä aikasemmin tää ku vast illalla, vaikuttaa vähän siltä että tässä vaiheessa päivää teksti ei kovin selkeetä enää oo.

Jepu jee.. Pitäis vissii kävästä suihkussa ja sit jos menis vaik sänkyyn vähä lukemaan ja kuuntelee 30STM:ää =oD Ja siis mainitsinhan et heti ku tajuisin miten mahtava bändi se on, mä kävin ostamassa niitten levyt? Et ihan laillisesti kuuntelen niitä, ni!

Jooh, nyt yöt, ehkä huomiseen =o)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ellu ihanaa et oot taas päivitelly tätä. Aina kävin katsoo sun blogii ja aina petyin kun mitään uutta ei ollut ilmaantunut. Jeejee, jatka ihmees kirjoitteluu vaik mitään asiaa ei oliskaan, sitä mäkin koitan tehdä. Meidän elämät vaan on niin kiinnostavii, ei voi mitään :P

Elina kirjoitti...

Joo, kyl meijän elämät aina kaikki amerikkalaiset sarjat voittaa tapahtumarikkaudellaan =oD