maanantaina, syyskuuta 03, 2007

Fireworks <3

Uujee. Mahtava viikonloppu.

Perjantaina päästiin koulusta jo ennen kahtatoista, mutta jäätiin Jennin kanssa tekemään yhtä esitelmää valmiiks maanantaita varten. Saatiinki se kolmeen mennessä valmiiks ja lähettiin koululta. Käytiin tiimarissa ostamassa kansiot niitä esitelmiä varten ja sitten oottelin Jennin kanssa Juhanaa. Ne lähti shoppailemaan ja mä menin sittariin ostamaan ruokaa Janikalle. Malmilta lähinki sitte Manniin, jossa käytiin vielä Minnan kanssa kaupassa. Ostettiin vähä semmosii aineksii mitä mä en ollu viittiny ostaa Malmilta asti, kuten esim. limua ja pakastesipulikuutioita.

Mentiin Janikalle, näytin Youtubesta Minnalle parit Jared-videot (=oP) ja tehtiin ruokaa. Janika tuli sopivasti himaansa syömään. Sitte alettiinki valmistautua iltaa varten. Oltiin siis menossa kattomaan niitä ilotulituksen sm-kisoja, jee =o)

Puol seiskan kieppeillä alettiin tekemään lähtöä Jennille ja Juhanalle, oltiin sovittu että alotellaan vähän siellä. Ja siis suunnitelmahan oli, että tulitusten jälkeen mennään Onnelaan, joten pitihän sitä hameet laittaa päälle kun vielä kerran tarkeni (tosin oli kyl aika suhteellisen kylmä =o/).

Jennillä lauleskeltiin vähän singstaria ja semmosta perushärdelliä. Puol kybän aikoihin lähettiin keskustaa kohti ja siellä ooteltiin paria puuttuvaa kaveria. Emppu ja Kyltsi tuli melko samoihin aikoihin meijän kanssa sinne ja sitten törmättiin vielä yhteen meijän nykyseen luokkalaiseen, Evaan. En tajunnu eka et kuka se oli, kesti hetken ku olin just Empun kanssa puhelimessa, selitin missä oltiin, katoin vaan vähä pitkään et hetko, toi näyttää tutulta ja sit ku katoin uudestaan ni tajusin kuka se oli =oD Mahtavaa =oP Kerettiin suht hyvin kattomaan tulitukset, ei ihan sinne mihin aiottiin eka mennä, mutta ei se mitään, nähtiin silti kaikki hyvin.

Siel oli ihan törkeen hienoja ja isoja raketteja, isompia ku Ilosaarirockissa HIMin keikan jälkeen. Ja sit siel oli sydämii ja smileja =oD Ne oli musta aika mahtavia =o)

Kahentoista jälkeen raketit loppu ja me sanottiin moikat Jennille, Juhanalle, Jasulle, Empulle ja Kyltsille ja suunnattiin Janikan ja Minnan kanssa Onnelaan. Maarit ja sen pikkusisko kavereineen lähti meijän mukaan matkalle, mut ne ei tullu sisään, koska Maaritin pikkusisko on viel vähä alaikänen, ja Onnelaan pääsy edellyttää yleensä sen n. 21,5vuoden iän =oD Eli mä pääsen sinne just ja just.

Pidettiin kuitenki tosi hauskaa serkkujen kesken, ei kylläkään tanssittu pöydillä, 90-puolella kun oli niin mahtava musiikki, ni oltiin siellä melkeen koko aika =oD Vai mikähän sen puolen nimi onkaan oikeesti, no kuitenki se missä soitetaan mahtavia ala-aste biisejä =oD Heeh =oP

Törmäsin tuttuihinki siellä, meijän entinen naapuri tuli kavereineen sinne ja jopa moikkas mua, mikä on jokseenki ennen kuulumatonta, en oo vissiin ku kerran elämässäni (vai kaks?) sille sanonu moi. Jee =o)

Oltiin pilkkuun asti, tottakai ja sitten suunnattiin bussiin ja Janikalle. Käytiin matkalla hakemassa pitsat meille, mulle tietenki kasvisvaihtoehto, ananas-herkkusieni-feta, nam =oP

Nukkumaan mentiin viiden jälkeen joskus ja nukuttiin about kahteentoista. Minnan kanssa alettiin heti kattoo mun QaF-dvd:itä, jotka olin ottanu mukaan ku aattelin et Minna tykkäis. Onnistuin siis viime Lume-reissulla tartuttaa QaF-kuumeen Minnaanki =oD Jee, en oo enää yksin tän hullutukseni kanssa \o/ Kaikkien muiden kanssa kylläki, kuten esim. 30stm:n ylihyperfanittamisen kanssa =oD

Lähin lauantaina puol kuuden junalla himaan, kuuden jälkeen olinki sit jo himassa ja koneella ofcourse.. Loppu ilta meniki sitten kattellessa telkkarii ja ollessa koneella ja Youtubessa, Jaredin videoita kattelemassa, tietenkin =oD

Nousin suhteellisen myöhään sunnuntaina, katoin The Aviator -leffan ja loikoilin sohvalla. Ihanaa ku oli koko päivä ihan vaan loikoiluun.

Kattelin suht myöhään taas Youtubessa 30stm:n akustisii videoita ja ku vihdoin ja viimein menin nukkumaan, en saanukaan unta vaan kaikki asiat pyöri mielessä. Kello oli loppujen lopuks jotain kolme ku nukahin, sitten viiden aikoihin heräsin, enkä oikeen enää saanu sen jälkeen unta =o/

Kouluun oli kuitenki pakko mennä, eikä kyl ihan kauheesti väsyttänykään, en ees junassa nukkunu, outoo.. Mut joo, koulussa oli ihan normi meininki, meijät jaettiin nukketeatteriryhmiin, tietenki mä oon ryhmässä jossa on vaan neljä tyyppii.. Miten me ikinä saadaan tehtyy kaikki jutut nelistään? Tsiisus, siitä voi tulla tuskaa =o/

Koulun jälkeen käytiin Jennin kanssa kaupungilla shoppailemassa, ostettiin puoliks 25kpl tusseja et saadaan jatkaa piirrusteluu, alkaa meinaan ne vanhemmat tussit jo kulumaan, on niitä sen verran käytetty tunneilla =oD Sitten käytiin Subwayssä syömässä, mä sain Jenniltä ilmasiks CityShopparin ja siinä oli semmonen kolme kahen hinnalla alennus, ni käytettiin se sitten hyväks. Mä ostin herkullisen vegepatongin, nam.

Sitten junalla himaan ja yllättäen suoraan koneelle. Jee jee, en oo addiktoitunu, en ollenkaan =oD

Mut nyt lopettelen ja meen rentoutumaan telkan parissa, jee. Heipos _o/

Ei kommentteja: