torstaina, toukokuuta 17, 2007

Vapaalla!

Ei tullu Suomesta uutta jääkiekon maailmanmestaria, nyyh =o( On se kummallista miten suomen joukkueen peli alkaa aina vasta siinä vaiheessa, kun on jo liian myöhästä.. Huoh..

Mutta muuta kummempaa tässä ei ookaan tainnu tapahtua. Perjantai 11. päivä mulla oli vapaata töistä, ja siitä lähtien oonki ollu töissä. Sunnuntaina olin aamussa, lähin töistä suoraan myyrmäkeen, josta äiti ja iskä nappas mut mukaansa ja sit mentiin Linnaisiin. Siellä käytiin parissa paikassa äitienpäiväkahveilla ja katottiin kultamatsista eka erä. Vika erä kerettiin just kattomaan kotona.

Keskiviikkona mentiin parin ryhmäläisen (Rauni, Suvi ja Jenni) kanssa iguanaan syömään. Rauni ja Suvi lähti kymmenen aikoihin himaan ja minä Jenni ja Juhana mentiin tunniks aleen. Ne jäi odottamaan mun kanssa Saijaa, jonka juna olis helsingissä yhentoista kieppeillä.

Saijan kanssa mentiin LUXiin, päästiin sisään ilman henkkareita, en tiiä et näytinks muka sit 24-veeltä vai johtuks se vaan siitä et olin Saijan kanssa. Meitä ennen oli meinaan just käännytetty pari tyyppii pois sieltä ja ne näyttiki aika nuorilta.

LUXis oli tosi hyvä meno, nähtiin Sannaki siellä, oli juhlimassa kaverinsa häitä. Tanssittiin ja ostettiin ihan ylihintasii juomii, meni aika paljon rahaa koko iltana. Ruoat ja muut mukaanlukien siis. Viistoista vaille kolme lähettiin sieltä pois, kävästiin mäkissä ostamassa ateriat, syötiin ne jo junassa ja höpöteltiin vierustoverien kanssa. Iskä tuli hakemaan Knummelta, heitettiin Saija himaan ja sit ajettiin Siuntioon.

Nukuin nelisen tuntii, heräsin, enkä meinannu saada unta. Sit aina ku olin nukahtamassa, ni heräsin äitin siivoomiseen tai johonki. Sit loppujenlopuks nukuin kuitenkin vaille kahteen. Kävin suihkus, söin aamupalaa ja sit tuliki jo mummu ja vaari käymään. Syötiin suolasta piirakkaa ja raparperipiirakkaa, njam. Tein siihen viel custard-kastikkeen. Oli herkkuu =o)

Loppuillan oonki kattellu tässä sitten telkkaa, green wingiä DVD:ltä ja telkasta kaikkee kivaa =o) Huomenna lähetään äitin kanssa kasin aikoihin Pasille, äiti jää hoitaa lapsii ja me lähetään Pasin ja Hannan kanssa kaupunkiin, nähään Pia siellä ja käydään kattomassa Hämis kolmonen, jeee =oD Siistismystys =oP

Mutta nyt voiski pikkuhiljaa alkaa menee nukkumaan, pitää huomenna jaksaa nousta suht aikasin =o)

Ei kommentteja: