maanantaina, toukokuuta 21, 2007

Melkeen ohi!

Huuh.. Maanantai jo. Vika maanantai ku oon Päiväkummussa töissä. Jee. Tulee kyl ikävä kaikkii tyyppejä siellä, siel on tosi rentoo ollu, mukavat työkaverit ja mahtavia asukkaita. Mutta perjantaina ois sitten lähtö sinne Valenciaan Minnaa moikkaamaan =oD Jee! Janika tuli just pois sieltä, sano että oli mahtava reissu. Toivon vaan et ilmat on hyvät ku meen sinne =o)

Viime perjantaina käytiin siis kattomassa Hämis 3. Oli kyl aika hyvä leffa. Semmonen perushämistsydeemi. Mahtipontista Amerikan kehuskelua ja sellasta, mut muuten oli kyl aika jees leffa. Naurettuaki tuli ihan kunnolla välillä =oD Leffan jälkeen Pia lähti poikien luo ja me mentiin vähä kiertelemään Pasin ja Hannan kanssa. Käytiin shoppailemassa ja sitten syömässä. Käytiin semmosessa kinkkimestassa, oli ihan jees ruoka, vähän ehkä pettymys, ei maistunu ihan niin kiinalaiselta ku ois voinu. Mut hyvää oli silti =o) Sen jälkeen käytiin vielä vähän ostoksilla, mä ostin ittelleni uudet kengät valenciaan, sellaset urheilusandaalit. Varmaan kuitenki kivemmat semmoset ku peruslenkkarit. Ja korkkareilla ei kuitenkaan jaksa ihan koko aikaa käppäillä.

Sitten mentiin takas Pasille ja Hannalle ja matkalla sit tajusin et Uudenmaan uutiset oli jo menny ja siel oli sillon esitetty se pätkä, jossa mä olin jotain läpiä päähäni puhumassa. Nooh, Pasi onneks ties et ne löytyy kans netistä, ni sepä näpsästi kaivo ne ylen sivuilta esiin ja nähtiin ku nähtiinki se pätkä, jee =oD Oli kyl aika kauheeta nähä ja kuulla ittensä tolleen, ei mul oo tommonen ääni! Ja hitto ku mul on pieni nenä =oO

Lähettiin kotiin äitin kanssa, kattelin Grimmin veljekset koneelta ja sit menin nukkumaan. Lauantaina nousin jo puol ysiltä ja olin kentällä joskus puol kymmenen aikoihin. SjudeåCup -viikonloppu oli tietenki nyt. Heliki oli siellä, katottiin sen kanssa Änin matsi ja sit Emppu ja Minnaki pöllähti paikalle. Neki oli ollu kattomassa matsin, mut oltiin oltu ihan eri paikoissa eikä nähty toisiimme ku sit vast ku matsi oli jo loppunu. Seisottiin siin kentän reunalla ja katottiin puolella silmällä SIF:n miesten matsi ja sit lähettiin vähä käppäilemään ja kattelemaan mitä muuta sieltä löytyis. Lähin kuitenki aika pikasesti kotiin ku piti tehä kuntoutusuunnitelmaa kouluu varten.

Illalla kuitenki kävin kaupassa ja menin Änille. Grillattiin Empun, Minnan ja Helin kanssa. Kaikkii herkkuja meil oli, maissii, makkaraa ja kanapihvejä, njam =oD

Sitten saatiin Empun kanssa idea, että lähetään Lumeen. Yllättäen. Kävin vaihtamassa himassa vähän vaatteita, Äni ja Heli heitti mut ja Empun ja Iirun Knummelle ja sit Empun isä tuli hakemaan pilkun jälkeen kotiin. Jee. Oli kyl taas ihan mahtava ilta =o) Eikä menny rahaakaan ihan kauheen paljoo =o) Jee jee =oP

Sunnuntaina en oikeen jaksanu keskittyy mihinkään koulujuttuihin, ni sit aloin joskus yhentoista aikoihin kattomaan koneeltar Green Wingii ja katoinki sitte kaikki putkeen läpi. On se vaan niin ihana sarja =oD Sitte Gilmoren tyttöjä ja sen jälkeen aloin tekemään töitä. Kirjottelin vielä yhen sivun lisää siihen, mitä olin lauantaina kirjottanu, mut sit tuliki Forrest Gump ja se oli pakko kattoo vaik sen on nähny niin miljoonat kerrat.

Tänä aamuna nousinki sitten ysiltä ylös ja tein ton suunnitelman loppuun. Katoin uusintana perjantaisen Tuhkimotarinan ja soitin Koskelan sairaalaan ja kysyin mun työvuoroista. Ihan kivalta vaikuttivat =o)

Nyt käväsen suihkussa ja lähen sitten junalle. Iltavuoro, here I come \o/

Ei kommentteja: