sunnuntaina, helmikuuta 18, 2007

Haukotus

Nii että joo. Keskiviikkona ja torstaina oli vielä näyttöä parin prosessin verran. Onneks ne oli aika pieniä juttuja, ni ei kauheesti tarvinnu stressata. Perjantai meni kans ihan mukavasti, vika päivä ennen hiihtolomaa ja pääsin viel kahelta, jei =o)

Perjantaina piti mennä Empun kaa jumppaan, mut sil tuliki pää kipeeks, ni ei mentykään. Mä olin kyl niin väsyny et en varmaan ois jaksanukaan. Katoin jotain dokkarii Anna Nicolesta ja sit jotain leffaa vissiin. Eiku Idolssi tuli. Oisin kyl halunnu et Ruslanas ois päässy jatkoon, ois jotenki ollu kiva seurata kuin pitkälle se finaalissa pääsis, päästäiskö kansa sen ihan idoliks asti vaiko ei.

Nukkumaan menin kyl aika myöhään, ennen kahta kuitenki. Äni sano et se ja Maikki on menossa lauantaina luistelemaan yhentoista aikoihin, et jos haluun tulla mukaan, ni jee. Piti sit laittaa kello puol yheltätoista soimaan, joten yöunet jäiki lyhyemmiks ku mitä aattelin.

Aamulla nousinki vasta joskus yhentoista jälkeen, sovittiin et mennään ruotsalaiselle puol kahekstoista. Äiti ja iskä oli menossa kauppaan, ni ne heitti mut samalla sit sinne. Luisteltiin joku tunti vissiinki, oli ihan kivaa. En ees kaatunu vaik en oo varmaan pariin vuoteen luistellu. Saatto sit olla ihan suhtkoht terävät ne terätki, ku ainaki tuntu pitävän ihan hyvin =o)

Kävelin kotiin vanhan kirjaston kautta, oli aika kiva ilma. Himassa söin vähä leipää ja sit aloin siivoomaan. Imuroin yläkerran ja pesin vessan. Sit viel innostuin ja siivosin yläkerran vaatehuoneen. Jee. Nyt sinne mahtuu jopa sisälle asti, ei tarvi vaan heittää kamaa siitä ovensuusta ja laittaa ovee mahd. nopee kiinni ettei kaikki romahda sieltä päälle.

Löysin sielt kaikkee kivaa mun "kapioarkkuun", eli tavaroihin, jotka otan messiin sit ku muutan (Turkuun toivonmukaan =oD) joskus. Löysin esim. semmosen lasisen paistinpannun, se oli jossain mummun kirpparitavaroissa. Ihan hyvä pannu se oli, ei mitää ongelmaa. samoin löysin kans kaikkii ihmeellisii laseja ja pannunalusia ja tarjottimen. Jee =oP Mä oon kyl niin harakka ku vaan voi olla. Mitään ei koskaan saa heittää pois, kauhulla ootan minkä näkönen mun ekasta kämpästä tulee jos haalin sen täyteen kaikkee ihme krääsää =oD

Siivouksen jälkeen syötiin ja sit kattelin telkkaa siihen asti ku menin saunaan. Ysilt alko kaks leffaa, jotka halusin nähä, Penelope Cruzin ja Johnny Deppin tähdittämä Blow ja 007 kultasormi, jossa tietty oli parhain Bondi ikinä, eli Sean Connery. Otin Bondin nauhalle ja katottiin äitin ja iskän kaa Blow. Oli aika jees leffa, pääasiassa Deppin takii, tietty =oD

Nyt jutskaillaan Änin kanssa ja yritetään keksii jotain kivaa tekemistä, ku eihä nyt viel voi nukkumaan mennä =oD Nooh, ehkä pelataan mesessä pasii tai sudokuu, saa nähä nyt =o) Mut joo, ens viikko on hiihtolomaviikko, pitäis alkaa soittelee kesätyöpaikkoja ja sit Turkuun, pitää kysyy et oonko siel kirjoilla varmasti. Stressaa, aargh.. Mutta joo, heipot ja moiks =oP

Ei kommentteja: