keskiviikkona, maaliskuuta 15, 2006

Särki

Siispä uuden päivän kimppuun. Valerien koulupäivä, ei kyl poikkee oikeen mitenkään normaalista päivästä. V lähti kouluun kasin maissa, eilen illalla se letitti tyttöjen hiukset uusiks, ettei tänää sit aamul tarvinu niitten kaa hosuu. Mä kylvetin, rasvasin ja puin lapset.

Laitoin itteni valmiiks, käytin Angelan vessassa ja sit lähettiin kouluun. Lily jäi isoäitinsä kanssa alas. Koululla portti oli vielä kiinni jostain syystä, ni piti vähä aikaa ootella et päästiin sinne pihalle. Annoin Mrs. Boothille lapun Amandalta, jossa sanottiin et Angelan pitää lähtee vähä aikasemmin, ku sil oli lääkäriaika.

Kotiin ja aamupalaa syömään. Netteilyy ja muumeja Lilylle. Lepäilin puolisen tuntii, ei tarvinu ees lähtee hakee Angelaa ku Janet haki sen ja vei sit lääkäriin, ku mä en oo vielkää iha varma et mite hitos sinne mennään.

Tein kuitenki perunamuussii lapsille, Janet teki eilen jotai muhennosta, ni sain siit ottaa vähäse lapsille. Sit leivottiin Lilyn kanssa kakku, tiikerikakku. Tai no Maija Keittäässä se oli marmorikakku, vähä sovelsin sitä ohjetta ku en jaksanu erikseen munii ja sokerii ja rasvaa ja sokerii vatkata. Jeps.

Lilylle ruokaa, Angela ja Janet tuli vähä sen jälkeen ku Lily oli lopettanu ruokansa. Annoin Angelalle lounasta ja söin ite vähä leipää. Ja laitoin pastaa kiehumaan. Tein juusto-valkokastikkeen ja sekotin pastat sinne. Ylös vaihtamaan Angelan vaatteet ja takas alas ja autolle.

Lapset kouluun ja takas himaan. Söin ja käväsin koneella ja sit lähin keskustaan kävelemään. Kävin hakee Angelan lääkkeen Bootsista ja ostin ittelleni shampoota, hiusklipsun ja suihkusaippuaa. Se reseptitäti huus Angelan nimee, menin sinne tiskille, se näytti vähä epäilevältä. Piti kertoo meijän osote ennen ku anto sen lääkkeen mulle =oP Näytin ehkä vähä pelottavalta. Iha valkonen naama, mustat silmänalukset, melkeen mustat hiukset, musta takki. Ehkä oli syytäki tarkistaa =oP

Kotiin ja koneelle hetkiseks. Sit lähin lenkille ja jaksoin juosta sen matkan kokonaan. Mut ilmeisesti juoksen nykyään nopeemmin ku menee vaan joku kakskyt minsaa koko lenkis, ennen siis meni puoltuntii. Eli pitää alkaa pidentää lenkkii. Kotona kävin kylvyssä ja netteilin. Valerie tuli kotiin ja jotai vähä puhuttiin. Kuuntelin musaa ja surffailin.

Hain lapset koulusta, illallista niille. Ite söin loput juustomakaroonit pekonin kanssa, ku kaikki muut lihat oli pakkasessa. Sit otin vähä kakkuu ja join maitoo. Lapset ylös ja kylpyyn. Lily alko jotai riehumaan ku V puki ja rasvas sen. Jostai syystä mä melkeen aina puen Lilyn, ni se on tottunu siihen et annan sen tehä jotai, esim. ottaa ite rasvaa sielt purkista ja rasvata itteensä. V ei anna sen tehä sitä, ni tietty se alkaa itkee siitä, ei se tajuu miksei niin saa tehä. Enkä kyl syytä sitä, emmäkää tiiä mikä ongelma siin on. Nukkumaan saatiin ne kuitenki seiskan aikoihi, eli iha normisti.

Soitin äitille ku V osti mulle kaks puhelinkorttii. Jeh. Puhuttiin varmaa puolisen tuntii. Vein puhelimen V:lle ja puhuttiin sen kaa jotai. Meseilin Pasin ja Änin kanssa. Hain teetä ja kakkuu ja sit katoin C.S.I:n ja No Angelsin. Sovittiin meses Barbaran kaa et nähään puol kuuden aikoihi yliopiston pääsisäänkäynnin luona torstaina. Mun pitää näyttää sille et mitä me tehtiin viime tunnilla ja käydään kahvilla tai jollai ennen sitä. Ja siis tosiaanki mun tapauksessa "jollain" eikä tod kahvilla =o)

Nii ja sit. Oon vähä kipee. Kurkku on kipee ja korva kutiaa ja nenä vuotaa ja yskittää ja silmä on tulehtunu. Janet lupas kirjottaa mulle huomen jotai antibioottirasvaa toho silmään jos se ei oo parantunu. Oon siis puol särki ainaki tän päivän. Huoh. Tosin näit wannabee silmätulehduksiiha mul on ollu aika usein, yleensä on jo seuraavana päivänä menny pois. Et kattoo nyt. Mutta nyt nukkumaan, toivottavasti huomen ois jo vähä parempi olo. Ärsytys kurkku.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Sähän voisit vaihtaa tohon etusivulle jo tuoreemman kuvan. Haluisin nähdä miten "epäilyttävältä" sä näytät mustassa tukassa.