torstaina, huhtikuuta 12, 2007

Kuinkas sitten kävikään..

Tiistai 27.3. menin siis Pasille suoraan koulusta. Hanna lähti oopperaan aika pian sen jälkeen ku mä olin tullu, koulussa kun oli pitkä päivä, ni olin niillä vasta vähä ennen neljää. Lapset söi ja sen jälkeen mentiin ulos. Saana näytti miten hienosti se osasi ajaa pyörällään ja Aaro ihmetteli kaivinkoneita. Sitten heiteltiinki kiviä sadevesikaivoon. Jee jee =oD

Syötin Aarolle iltapuuron, Saana söi omassa huoneessaan leipää. Niitten ei voinu antaa syyä samassa paikassa, kun Aaro ois sitten kuitenki halunnu samaa mitä Saana söi, eikä ois omaa puuroaan syöny. Pesin Saanan hampaat ja Pasi Aaron. Tällä kertaa mä nukutinkin Aaron. En oo ennen sitä nukuttanu, mutta ihan hyvin meni. Luettiin Puppe-kirjaa ja hauskaa oli =o) Tunnin päästä lähin pois Aaron vierestä ja menin kattomana telkkaa. Pasiki tuli melkeen samoihin aikohin nukuttamasta Saanaa.

Laitoin ittelleni sängyn ja kattelin jotain 4D dokkarii ennen nukkumaan menoo.

Aamulla oli kiva herätä ku kello oli aika paljon. Jos oisin kotoota lähteny, ni oisin ollu ollu junassa jonku puolisen tuntii. jee =o)

Perjantai 30.3. oli meijän ryhmäpippalot. Päästiin koulusta vähän aikasemmin ja käytiin alkon ja sittarin kautta ostamassa vähä alottelujuomia. Mentiin Jennin luo, syötiin nuudeleita ja kanaa. Meinattiin ensin lähtee lenkille, mut ei sit jaksettukaan ku aateltiin et jos kummatki käy kuitenki suihkussa, ni ei keretä. Kävin siis suihkussa ja aloin valmistautuu iltaa varten. Laitoin jopa Jennin hiuksii vähän, sil on yleensä hiukset kiinni, ni laittamalla ne puoliks kiinni siitä tuli ihan erinäkönen.

Juhanan kyydillä mentiin eka Louhelaan ja haettiin Janikalta Kumman kaa -DVD takas Jennille, kun se oli ollu sillä lainassa Happis -keikasta lähtien. Samalla reissulla haettiin Jasu mukaan ja sitten lähettiin Malmille Annille. Anni oli muita ryhmäläisii vastassa sillon ku päästiin sinne, joten ooteltiin pihassa vähän aikaa. Ne tuli kuitenki melko äkkii ja me päästiin sisälle. Anni oli tehny semmosii koktailtikkuja, ananasta, juustoo ja lihapullii. Sit siel oli sipsejä, dippii, patonkeja ja suolakeksejä. Oli kyllä kunnon pidot =oD

Oltiin Annilla vaille kahteentoista ja lähettiin Raunin, H-M:n, Jennin, Jasun, Minnan ja Villen kanssa asemalle ootelemaan junaa. Ville lähti himaansa toisella junalla ja Rauni vaihto Pasilassa kotiinsa menevään junaan. Me muut jatkettiin Amarilloon. Jenniki pääsi sisään, vaikka ei ihan vielä ookaan kahtakymmentä.

Amarillossa aika meni ihan kivasti, tanssittiin lähinnä koko aika. Vähän ennen yhtä Jenni ja Jasu lähti himaan ja mä kysyin Äniltä mihin aikaan seuraava juna himaan menis, koska en viittiny "yksin" jäädä sinne. Oishan sitä voinu tietty niitten muidenki kanssa bilettää, mut jotenki tuntu et ku noi lähti, ni sit jos kaikki muutki lähtis yhtä äkisti, ni oisin sit ihan yksin siellä siihen, kunnes mun juna lähtis. Nooh, seuraavaan junaan oli tunti aikaa, ni siitähän otettiin sitten kaikki irti, eli tanssimaan. Nina kaato mun laukulle jotain siiderii, ni se oli siitä niin pahoillaan et tarjos mulle yhen salmarin =oP Jee jee, tuli halvaks toi baarireissu, varsinki ku oli viel omiiki juomii mukana =o)

Lähin siis 1.47. junalla ja iskä tuli hakee mut. Nukuin lauantaina johonki yheksään asti aamulla ja kävin suihkussa. Iskän serkku vaimoineen oli tulossa meille yökylään, ni piti vähän huonetta siivota. Kattelin Kumman kaan toisen tuotantokauden jaksot loppuun. Ne on kyl niin parhaita =oD

Illalla lähin noita vanhuksia pakoon Änille, Maikkiki tuli. Katottiin telkkaa ja pelattiin Mall Madnessiä, Äni kävi hakee porukkansa joistain pippaloista ja me jäätiin Maikin kanssa kattomaan leffa loppuun. Se ei ollu loppunu viel sillonkaan ku Äni tuli takas. Katteltiin se sitten yhessä loppuun ja sen jälkeen heitin Maikin himaan.

Sunnuntaina iskän serkku vaimoineen lähti himaan ja me katottiin Tyttö sinä olet tähti -leffa, jonka lainasin Äniltä. Puolessa välissä sitä ovikello soi, virpojia. Mut ei mitätahansa virpojia, vaan Saana ja Aaro =oD

Ne oli ihan tosi sulosia huiveineen ja punasinen nenineen ja pilkkuineen =oD Äitil onneks oli niille jopa palkat, ei herkkuja vaan lelut =oD

Ne oli meillä jonkun aikaa ja lähti sitten muualle virpomaan.

Viime viikosta en muista mitään erikoista, varmaan jotain tapahtuki, mut en nyt vaan jaksa muistaa et mitä =oP Saa muistuttaa =oD

Perjantaina katottiin Empun, Maikin ja Veeran kanssa idolsin finaali, ei siitä sen enempää, ei jaksa kommentoida voittajaa, koska niin moni muu on jo sitä kommentoinu. Whatever.. Pelattiin carcasonnee muutama kerta ja mä jopa tajusin mitä siin pitää tehä =oD

Lauantaina käytiin Iirun ja Empun kaa shoppailemassa Sellossa ja illalla mentiin Empulle laulamaan singstaria. Yhentoista kieppeillä lähettiin Empun autolla Lumeen kahestaan. Meijän piti olla vaan vähän aikaa siellä, mut oliki niin törkeen hauskaa, et oltiinki pilkkuun asti, hups =oD Ja siis kumpainenkaan ei juonu muuta ku vettä ja limsaa. Jee =o) Heitettiin viel parit tutut Knummelle kotiinsa, me oltiin himassa joskus neljän jälkeen. Aamulla heräsin jo aika aikasin, olikoha se ysin tai puol kymmenen kieppeillä.

Pasi ja Hanna ja lapset tuli kahentoista jälkeen, syötiin ja leikittiin lasten kanssa ja semmosta. Janika ja mummu tuli kolmen - neljän kieppeillä, olin just nukkumassa, joten olin ihan pihalla kaikesta =oD Kuitenki olin aika väsyny edellisillasta, ni ei kyenny ajattelee kunnolla =oP

Hengailtiin Janikan kanssa, syötiin piirakkaa ja juotiin kahvit ja leikittiin Saanan kanssa ja semmosta kivaa. Janika ja mummu lähti joskus kuuden aikoihin ja ne heitti mut samalla Empulle. Laulettiin taas vähän singstaria =oP Emppu katto Tanssii Tähtien Kanssaa ja me laulettiin Änin kanssa =oD Oli kyl hauskaa =o)

Sit kun ei enää jaksettu laulaa, hengailtiin vaan ja jutskailtiin, pitkästä aikaa kunnon hengailut siis =o) Emppu heitti mut joskus yhentoista kieppeillä himaan. Lainasin niiltä DaVinci Koodin ja katoin sen sen Salaisten kansioiden jälkeen, nukkumaan menin joskus kolmen aikoihin =oP

Aamulla yhentoista aikoihin ylös ja aamupalalle. Pasi ja Hanna lähti lapsien kanssa joskus kahentoista jälkeen, en muista tarkkaa aikaa. Äiti ja iskä katto DaVinci koodin ja mä katoin telkkaa ja taisin jotain koulujuttujaki tehä. Tai sit en. En muista.

Tiistaina oli kouluu ihan normaalisti, tuskasen pitkä päivä, Jenni oli kipee ja juna kotiinpäin myöhässä. Olin kotona parikyt minsaa ja sit lähin bickiin. Oli taas se ei niin kiva ohjaaja, joten ei kyl tullu mitään hirveen liikunnallista oloa siellä.

Keskiviikkona oli melko normipäivä, meil oli kodinhoidon koe, kerkesin jo kahentoista junalla himaan, jee =o) Kotona vähä lepäilin ja sit Pia ja pojat tuli. Velmu oli ollu hammaslääkärissä, sille oli tehty juurihoito alakulmahampaaseen ja laitettu paikka siihen, ku se oli lohjennu jossain ja oli tosi pahan näkönen. Se oli nukutettuna ja intuboituna kolme tuntii ja oli vieläki ihan pöllyssä. Se käveli siksakkii pihalla ja kuolas ja valitti huonoo oloaan (=piipitti koko ajan). Reppana pieni =o) Onneks se meni iltaa kohden ohi ja se oli koko yän ihan kiltisti.

Äiti ja iskä siis lähti keskiviikkona mökille ja olin ke-to yön yksin himassa ku Piallaki oli yövuoro. Tai no siis, olin poikien kanssa =oD Eikä yhtään pelottanu, vaik en jostain syystä saanukaan kunnolla unta =o/ En kyl ees ollu väsyny aamulla ku heräsin kuudelta Velmun piipittelyyn.

Tänään oli kuntoutus vitosen koe, suht koht helppo, mut ootellaan nyt mikä numero sielt tulee. Kokeen jälkeen jäätiin Jasun kanssa tekemään kuntoutus ykkösen kokeenkorvaavaa, oltiin sitä jo tiistaina tehty pari tuntii, mut nyt päätettiinki tehä se kokonaan uusiks ja siihen meni se sama pari tuntii. Jee. Kotona olin kuitenki jo "normiaikaan" viiden jälkeen, jee =o)

Pialla on toinenki yö nyt ja oon taas yllättäen poikain kaa yksin yön. Huomenna koulu alkaa kymmenen jälkeen, mut mä meen jo kasin junalla, ku en muullakaan oikeen pääse. Tai no tietty Knummelta, mut koska joutuisin lähtee ajaa siinä puolen kieppeillä knummelle ja ku juna tosta vierestä lähtee viistoista yli, ni ei oo oikeen kauheesti järkee. Eli ajassa ku en kuitenkaa voita mitään, ni en jaksa lähtee ajamaan.

Huomenna ois taas bicki, taas se huono ohjaaja, mut toisaalta onha seki parempi ku ei mitään.. Ja sit pitäis kans imuroida ja siivota, Äni tulee vissiin joku yö yöks, ei tarvi olla yksin öitä =oD Pia ku lähtee jo perjantaina ja vie pojat mukanaan.

Mutta siitä lisää sitten myöhemmin, nyt meen suihkun kautta nukkumaan. Huomenna on perjantai jee!!

Ei kommentteja: