maanantaina, maaliskuuta 13, 2006

Vapaata(kin)

Aamulla ennen puolta kasii ylös, hammaspesulle ja lasten kaa aamupalalle. Lapset kylpyyn ja vaatteisiin. Vaatteet ittelle, Amanda suihkus samaan aikaan. Oltiin valmiit ajoissa ja lähettiin kirkkoon.

Kirkossa saatiin iha ok paikat, oli taas paikka vähä täynnä ku oli Father Peterin (seurakunnan pappi) 50-vee synttärit ja messun jälkeen oli kakkukahvi tarjoilu. Lahjaks se sai laskuvarjohypyn(free-fall sky dive). Kaikki alko nauraa ku kuuli mikä se oli, joppa f.P. Hehee. Mäki haluun tollasen lahjan =oP

Kirkon jälkeen mentiin kahvioon ja juotiin teetä, kahvii ja mehuu. Amanda kävi hakee kirkon (siis se huone jossa perhemessu pidetään) puolelta vuokaleivoksii ja semmosii herkku suklaajuttuja. Njam. En halunnu ite mennä hakee sielt mitää ku sit oisin vaan kahminu kaikkee paljon. Iuh.

Kotiin ja lounaalle. Janet oli tehny sen, makkaraa ja pekonii ja papuja tomaattikastikkeessa ja sienii(no yks sieni mulle ja amandalle) ja puolikas tomaatti. En tajuu et miks ei voi tehä vähä enempää. Tosin ei siitä kyl nälkä jääny, syötiin viel tuoretta leipää hillon/marmeladin kanssa. Njam.

Sitte kattelin formuloiden kaks vikaa kierrosta. Lapset tietty kilju siinä vieressä, et en oikeen kuullu mitää, mut näin sentää =o) Kimin haastatteluu ei tietenkää näytetty, vaik oli kolmas. Pöh. Näytti vaan Alonson. Tymät imiset.

Sitte kattelin jotai O.C.:tä ja Frendejä, Janet ja A ja lapset lähti jonku tädin luokse ja mä kattelin koko loppuillan telkkaa ja meseilin Änin kanssa. Ja tietty mässäilin kaikel herkul =o/

Katoin varmaan kolme eri leffaaki, hauskaa =o) V tuli G:n kanssa kirkosta ja G saatto jäädä yöks. En oo iha varma ku en oo kuullu mitää ku katon telkkaa kuulokkeilla. Eli siis kuuntelen telkkaa kuulokkeilla. Mut katon iha normisti silmilläni. Jupa. En oo ees iha varma et onks lapset jo tullu kotiin. Mut tod näk on, ei vaan mitää havaintoo et koska. Niil oli kyl yökkärit messis siel mis ne oli, et ei niille oo tarvinu varmaa muuta tehä ku heittää sänkyyn, todennäkösesti nukkunu koko automatkan.

Maid in Manhattan loppu just, oli aika kiva leffa, voisin siis kattoo uusiks. Mut nyt vessaan ja sit nukkumaan. Tosin must tuntuu et se on just nyt varattu, pitää siis venailla hetkinen. Mut joos. Moikat teille _o/

Ei kommentteja: