torstaina, tammikuuta 26, 2006

Don´t shop for it, Argos it..

Yö oli taas aika ravaamista. Lastenhuone, mun huone, lasten huone, mun huone jne. Angela kävi kolmesti kömpimässä mun viereen. Enkä meinannu nukahtaa uudestaan. Muutenki nukuin huonosti, näin paljon unii. Ei jotenki päässy lepäämään yhtään. Nousinki sit ylös vast 7.40. Lapset suoraan kylpyyn ja rasvaukset ja pukemiset. Laitoin itteni valmiiks ja sit heitin Angelan kouluun. Himassa söin aamupalaa.

Silitin lasten vaatteita ja omat farkkuni ja parit t-paidat. Niist tulee aina aika ryppysii jos ne laittaa tonne kuivausrumpuun. Tosin en kyl paitoja sinne laita ku ne aina vähä kutistuu.

Siltin siihe asti et oli aika lähtee Angelaa hakemaan. Kotona lounas ja sit heitettiin lapset kouluun. Auto himaan ja YMCA:ta kattomaan. Käveltiin sinne joku puolisen tuntii ku piti nopee vähä kierrellä kaupoissa. Nii ja koska V kävelee aivan mielettömän törkeen hitaasti. Kaikki muut vaan ohitti meijät ku käveltiin.

Tultiin YMCA:lle ja kysyttiin niist kursseista, mut hitto ku oltiin väärässä paikassa. Ei havaintoo missä se on oikeesti, täytyy kysyy Amandalta ku tulee kotiin. No tulipaha käveltyy. Ja ostettuu lisää muroja. Ja haettuu Argos-katalogi. Ja haettuu mäkkimättöö. Tosin vaan kaks juustohampurilaista ja MCflurry, joku täkäläinen erikoisuus, crunchy.

Kotiin ja telkkaa kattomaan ja syömään flurryy ja toista hampparii. Sit vähä niinku nukkumaan ja vähä ennen puolta kuutta ylös, lapsii hakemaan. Illallinen lapsille, maidon lämmitystä, kylpyy, rasvausta ja nukkumaan.

Meseilin, netteilin. Hain vikan juustiksen ja limuu, njami. Telkkarista dieettitohtorit, CBB. Blogailua, blogien lukemista ja muuta hauskaa. Tänää ehkä aikasin nukkumaan, jos sais vähä univelkoja makseltuu. Oli viel jotai, mut ei muista mitä. Kerron sitte ku muistan. Unet _o/

Ei kommentteja: